Bästa nattklubbarna i Stockholm

Eftersom jag bor i Stockholm och är ute rätt mycket så känner jag att jag har någorlunda koll på hur nattklubbarna här fungerar. För det första så gäller det, i de flesta fall, att vara uppskriven på listan redan långt i förväg för att säkerställa att man kommer in och för det andra gäller det att ha en hel del pengar i fickan. Att gå ut och festa i Stockholm är så himla dyrt om man jämför med många andra platser. Har du körkort och tar bilen är det dessutom riktigt svårt att hitta parkering, alltså bättre att alltid åka kommunalt eller ta taxi.

Jag har i alla fall listat några av mina egna favoriter! Anledningen till varför jag gillar de här nattklubbarna är för att de alltid har ett ordentligt drag och dessutom har de öppet länge. Det är så sjukt tråkigt när alla tjejer väl är klara och man beger sig av hemifrån, står i kö i 30 min och betalar 150 kronor i inträde, och sen stänger klubben efter bara någon timme.

Mina bästa förslag

  • Ambassadeur
  • Café Opera
  • Hell’s Kitchen (går också under namnet Hells)
  • Solidaritet
  • Berns
  • Debaser

Det här är som sagt bara mina egna favoriter och de ställen som jag själv besöker. Stockholm är en stor stad som har många olika typer av klubbar med olika typer av musik. Om jag var tvungen att bara välja ut en av alla ovanstående hade jag dock valt Café Opera, men det är troligtvis för att jag älskar att kändisspana. Café Opera har jättetrevliga lokaler och ett stort dansgolv med bra musik. Däremot så kostar det en hel del att komma in och i de flesta fall så kommer du heller inte någon vart om du inte känner vakterna i dörren eller har skrivit upp dig på listan.