Hej vad roligt att du hittat in på just min blogg!

Vem är jag

Jag är en typisk tjej i sina bästa år, vilket innebär att jag är i tjugoårsåldern. Varför jag är såpass normativ tjej är för att jag uppskattar att bli uppvaktad av män, men framför allt för att jag älskar mode, skönhet och att prata timmar in och ut med mina tjejkompisar. En utav mina högsta drömmar i livet är att arbeta hemifrån, bli inbjuden på events och att få gåvor från företag. För att komma ett steg närmare mitt mål har jag därför startat den här bloggen, då jag har förstått att många influensers bloggar. Jag förstår att det är mycket slit med det arbetet, men tänk att få leva ett lyxliv samtidigt som man dokumenterar sin vardag på sociala medier. I min värld låter det perfekt.

Om bloggen

På min blogg har jag tänkt att du som läsare ska få sätta dig in i en tjugoårings liv och tankegångar. Därför kan min blogg handla om mina funderingar gällande vilket nagellack jag ska köpa, men också om livsval eller vad som är kämpigt för mig. Alltså att du som läsare ska få höra på en ung persons perspektiv av livet och vilka problem som finns i min vardag som ung vuxen. Kanske kan läsningen av min blogg få dig att tänka tillbaka till din ungdom, alternativt ge dig bättre förståelse av dagens unga. Min blogg kommer alltså vara ett axplock av en ung tjejs vardag.

Välkommen och jag hoppas du kommer uppskatta läsningen av min blogg!