Orkar inte med Tinder längre

Det här är så komiskt. För typ 2 år sedan så ville min tjejkompis att jag skulle testa att använda Tinder. Jag har aldrig riktigt fattat grejen. Jag har testat förut, det har jag, men det kändes kanske inte riktigt som något för mig. För det första så verkar det som att alla är ute efter två saker – antingen så är de ute efter en ”tillfällig relation” (för att uttrycka det snyggt) eller så är de ute efter bekräftelse och är egentligen i fasta förhållanden. Kul!

Jag har killkompisar som använder sig av Tinder och de menar att utbudet är lika dåligt även åt andra hållet. Majoriteten av alla tjejer som finns är så kallade ”botar” och låtsas vara intresserade för att man sedan ska klicka på en länk, och hamna vidare på en sexsida. Visst finns det säkerligen människor som har träffats via Tinder och som har ett starkt och bra förhållande idag, men det känns kanske lite som en på miljonen.

Återuppta dejtandet

Jag gick i alla fall med på att lägga tillbaka min Tinder och inom loppet av 10 minuter hade jag över 99+ intressenter. Inte så himla tråkigt. Eftersom jag däremot inte vill betala för att använda appen då jag mest gör det för skojs skull så kan jag däremot inte se vilka dessa människor är. Det är det som är det jobbiga med Tinder, men som ändå skyddar användarna av sajten. Du kan inte se eller kontakta en annan person om ni båda inte har matchat först.

Okej, det var lite lögn. Se kan man absolut göra, och blockera om man så skulle önska. Jag har nu haft Tinder i exakt 1 dag och 8 timmar och funderar redan på att ta bort den igen. Sidan är väl underhållande och visst får man bekräftelse, men jag kommer inte hitta någon här. Jag vet det.