Test av bästa ansiktskrämerna

Jag har alltid haft svårt att hitta hudvårdsprodukter som passar mig. Inte för att utbudet inte är oändligt och det finns sjukt mycket att välja mellan, utan för att jag helt enkelt är lat. Jag orkar inte stå och ta mig igenom ett 12-stegs-”program” för att få den där porslinshyn. Jag vill ha max 2-3 produkter som gör allt jobb åt mig. Okej, jag är fullt medveten om att det kanske är önsketänkande och att det inte riktigt går ihop med vad alla experter säger, men det verkar ändå som att 2019 är året då man satsar allt mer på att skapa så kombinerade hudvårdsprodukter som möjligt. Rengöring ska alltså vara enkelt, något som passar mig bra i smaken.

För ett tag sedan bestämde jag mig för att göra ett test för att hitta den absolut bästa ansiktskrämen. Testet gick ut på att jag skulle prova tre olika ansiktskrämer under loppet av tre månader per kräm. Jag har nämligen läst att det tar tid innan man ser resultatet av en hudkräm och därför räcker det inte med att testa några enstaka dagar eller ens 1-2 veckor. Jag körde alltså på tre månader var för att säkerställa ett så bra och korrekt slutresultat som möjligt.

Mina topp 3

Dr. Jart+ Water Drop Hydrating Moisturizer – Den här hudkrämen har en mild citrondoft och återfuktar huden väldigt bra. Tycker den passade utmärkt för mig som har lite fetare hy och därför inte klarar av så tunga krämer.

By Wishtrend Vitamin 75 Maximizing Cream – Oavsett vilken hudtyp det är som du har är By Wishtrend Vitamin 75 Maximizing Cream ett grymt val. Jag gillade att den inte hade någon lukt överhuvudtaget.

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream – Produkter från Body Shop ligger mig alltid varmt om hjärtat. Jag testade den här krämen med en stor dos av vitamin E och fick synbart bra resultat med spänstigare hud. Krämen doftar dock lite väl starkt för min smak.