Vart köper ni era sommarkläder?

Sommaren är ju bara tveklöst den absolut bästa tid på året. Människorna är gladare, man kan vara ute mycket mer och kläderna är så sjukt mycket snyggare. Förutom att de är snyggare så är de i många fall även billigare, åtminstone för oss tjejer. Jag har inte riktigt förstått varför killkläder är så sjukt mycket dyrare. Har det att göra med att man använder sig av mer tyg eller är det för att killar oftast konsumerar mycket mindre än tjejer när det kommer till plagg? Nå väl, det är egentligen oväsentligt. Det jag däremot vill veta är var ni köper alla era sommarkläder?

Jag har två stycken favoriter där jag handlar nästan alla mina kläder inför sommaren. Under vintrar och höstar går jag oftast runt med de som har blivit kvar sedan föregående år (tråkigt nog), men på sommaren känns det som att modet är så ständigt i rörelse och jag vill naturligtvis inte halka efter.

Mina två favoritaffärer för sommarkläder

Jag älskar att handla på nätet, men någon enstaka gång besöker jag också en fysisk butik. Då är det nästan alltid och uteslutande butiken New Yorker som jag använder mig av. Företaget är utspritt och finns främst i gallerior i olika delar av Stockholm. Om det finns i andra delar av Sverige har jag däremot ingen aning om. De är alltid noga med att hålla sig uppdaterade om det senaste modet och har dessutom väldigt billiga plagg.

Väljer jag att shoppa via nätet, vilket jag vanligtvis gör, så är det Boohoo som jag använder mig av. Företaget ligger i England, så man bör vara ute i god tid om man vill göra en beställning. Det brukar dock ändå inte ta speciellt lång tid och här kan man verkligen snacka om moderiktiga plagg. Trots att de håller sig uppdaterade med mode från USA och andra delar av världen är de billiga, billiga och ännu mer billiga.